Regio ZOU
Regio Lekstroom
Unicum ZOU
Welkom bij UNICUM

UNICUM is de regio-organisatie van de huisartsen in Zuidoost-Utrecht (regio ZOU) en Zuidwest-Utrecht (regio Lekstroom). Huisartsen in deze regio’s gaan voor 7x24-uurs-zorg: integraal en wijkgericht. Zorg en ondersteuning in de eigen omgeving van de patiënt is daarbij het uitgangspunt. Om dit te realiseren werken de huisartsen intensief samen in een multidisciplinair netwerk van (zorg)professionals in praktijk, wijk, gemeente en regio. De samenwerking is gericht op het bevorderen van de eigen regie, autonomie en kwaliteit van leven van mensen.

Per regio hebben de huisartsen zich binnen UNICUM verenigd in een coöperatie. De werkorganisatie UNICUM Huisartsenzorg bv heeft het doel om de aangesloten huisartsen, in de breedste zin van het woord, te ondersteunen bij het realiseren van hun doelstellingen.

Klik op een van de regio’s rechtsboven om verder te gaan.
Scholing - Caspir module 6 - 10 november 2021
Op woensdag 10 november vindt de scholing Caspir module 6 plaats met Jacqueline Tukker, Hans Hardeman en een longfunctielaborant.
Lees meer »
14-10-2021
Scholing
Dag voor de POH: heb jij je al opgegeven?
Graag herinneren wij je aan de Dag voor de POH op donderdag 4 november aanstaande. We hebben nog enkele plekken vrij dus schrijf je in!
Lees meer »
23-09-2021
Scholing
scholing NHG-standaard COPD
Op donderdag 16 september vindt de scholing NHG-standaard COPD plaats. De nieuwe NHG-standaard COPD is in april 2021 gepubliceerd. Heeft u zich al ingeschreven?
Lees meer »
02-09-2021
Scholing