Unicum
Unicum

Samenwerking

Kom ook naar het UNICUM Symposium!

Kom op 3 oktober naar het UNICUM Symposium waar netwerkvorming en multidisciplinaire samenwerking centraal staan. Quintus Bosman van Nictiz spreekt over netwerkzorg: wat vraagt deze netwerkzorg van de organisatie van zorg? Hoe kun je  je als zorgverlener hierop voorbereiden? Welke mogelijkheden biedt eHealth of is dat lastig? Praat in workshops mee over positieve gezondheid en voeding en leer meer over OPEN of over de nieuwe richtlijn CVRM. Natuurlijk is er ook gelegenheid om elkaar te ontmoeten en te inspireren. Tijdens het diner houden zorgprofessionals een korte pitch over een project in hun praktijk of regio. Het symposium is voor alle zorgprofessionals. Kosten deelname bedragen €35,- Locatie is De Landgoederij in Bunnik.

Bekijk de uitnodiging

En schrijf je in!

 

[Meer nieuws]

Kom ook naar het UNICUM Symposium!
Unicum organiseert op 3 oktober het symposium 'Samenwerken = samen doen' voor alle zorgprofessionals. Netwerkvorming en multidisciplinaire samenwerking staan centraal. Een prachtig inhoudelijk programma op een mooie locatie in Bunnik. Kom ook!
Nieuw: Handreiking voeding + stroomschema
Over voeding wordt ontzettend veel gezegd en geschreven, zowel door ervaringsdeskundigen als door wetenschappers. De inzichten en meningen verschillen en veranderen ook met de tijd. De nieuwe UNICUM Handreiking gezonde voeding en dieetadvies en het bijbehorende stroomschema geven een houvast bij het adviseren en begeleiden van uw patiënten.
Animatie spinnenweb positieve gezondheid
Wilt u ook met positieve gezondheid aan de slag in uw praktijk? Dat kan eenvoudig met gesprekstool 'het spinnenweb'. Een korte animatie toont hoe dit werkt en huisarts Brenda Ott vertelt over haar ervaringen in de praktijk.