Unicum
Unicum

Gezondheidsplan

Op verzoek van verschillende praktijken heeft UNCUM gezondheidsplannen ontwikkeld die handig kunnen zijn in de begeleiding van patiënten met een chronische aandoening. Elke praktijk kan kosteloos een set van dertig stuks bij de consulenten Petra Dijkstra of Leonie Keizer bestellen. 
 
Bekijk hier het gezondheidsplan
 

Petra Dijkstra - Consulent  Stuur een e-mail

Leonie Keizer - Consulent   Stuur een e-mail

Kom ook naar het UNICUM Symposium!
Unicum organiseert op 3 oktober het symposium 'Samenwerken = samen doen' voor alle zorgprofessionals. Netwerkvorming en multidisciplinaire samenwerking staan centraal. Een prachtig inhoudelijk programma op een mooie locatie in Bunnik. Kom ook!
Nieuw: Handreiking voeding + stroomschema
Over voeding wordt ontzettend veel gezegd en geschreven, zowel door ervaringsdeskundigen als door wetenschappers. De inzichten en meningen verschillen en veranderen ook met de tijd. De nieuwe UNICUM Handreiking gezonde voeding en dieetadvies en het bijbehorende stroomschema geven een houvast bij het adviseren en begeleiden van uw patiënten.
Animatie spinnenweb positieve gezondheid
Wilt u ook met positieve gezondheid aan de slag in uw praktijk? Dat kan eenvoudig met gesprekstool 'het spinnenweb'. Een korte animatie toont hoe dit werkt en huisarts Brenda Ott vertelt over haar ervaringen in de praktijk.