Regio ZOU
Regio Lekstroom
Unicum ZOU

Scholing

TBHZ Werksessie Programmatisch werkenOmschrijving
Er staan drie verschillende werksessies op het programma:

- Werksessie eServices 7 juni
- Werksessie programmatisch werken 9 juni
- Werksessie Communicatie met de patiënt 28 juni

Werksessie eServices 7 juni
Ben je bezig met een project over eServices zoals patiëntenportaal, eConsulten, beeldbellen ed. en ben je benieuwd hoe anderen dat aanpakken? Loop je ergens tegenaan? Kom dan vooral naar deze werksessie voor projecten over eServices. Tijdens deze werksessie zoomen we in op de inzet van eServices en de integratie ervan in het werkproces van de praktijk. Samen kijken we hoe de patiënt in de huisartsenpraktijk terecht komt en waar eServices een plek hebben op deze route.

De eigen praktijk staat centraal, wat past bij jouw praktijk en hoe pak je de inzet van eServices dan aan?

Werksessie programmatisch werken 9 juni
Een van de routes richting meer rust in de praktijk en een vermindering van de ervaren werkdruk, is het planbaar maken van zorg. Hoe fijn is het als je weet wat er op de praktijk afkomt.
In deze werksessie staan we daarbij stil. We kijken niet naar de bekende programmatische routes zoals Diabeteszorg en COPD, maar gaan op zoek naar zorg in jouw praktijk die meer planbaar en beheersbaar te maken is. Welke stappen moet je daarvoor zetten en wie heb je nodig om deze zorg te leveren?

Werksessie Communicatie met de patiënt 28 juni
Soms komen er vragen bij de praktijk terecht die daar eigenlijk helemaal niet horen. In deze sessie zoomen we daarop in. Wat kan de praktijk aan communicatie veranderen om deze vragen te voorkomen of ervoor te zorgen dat de patiënt de juiste route bewandelt? We kijken o.a. naar effectieve communicatie op de website en het wachtkamerscherm. Loop je in jouw project aan tegen communicatie met patiënten of wil je hier gewoon even bij stil staan, wees dan van harte welkom bij deze


Opleider
Unicum Huisartsenzorg BV

Hoofddocent


Datum
9-6-2022

Tijd
16:00 - 18:00

Locatie
UNICUM Rembrandtlaan 1A, 3723 BG Bilthoven

Bedrag
Aan deze training zijn geen kosten verbonden

Plekken nog beschikbaar
13

Accreditatie