Regio ZOU
Regio Lekstroom
Unicum ZOU

Scholing

POH netwerkbijeenkomst Schoonhoven, Lopik en Benschop

Thema rouw en verlies

Omschrijving
Verlies, afscheid en rouw; het hoort bij het leven. En toch vinden we het moeilijk om het erover te hebben. Terwijl we het allemaal doen! Wees welkom bij de POH netwerkbijeenkomst 'Luisteren naar Verlies' en ontdek dat moeilijke onderwerpen makkelijk bespreekbaar gemaakt kunnen worden.

Gastspreker is Wendy Tollenaar, zij is samen met zus Viola eigenaar van Luistertuin. Zij maakt moeilijke zaken makkelijk bespreekbaar. Naast haar werk als uitvaartbegeleider is zij actief als begeleider/coach van mensen die te maken hebben met verliezen en veranderingen in hun leven. Meer informatie vind je op www.luistertuin.nl

Deze (digitale) netwerkbijeenkomst is onder leiding van UNICUM praktijkconsulent Lida van der Maat, Brenda Baar of Conny Lamers.


Twee keer per jaar organiseren we vanuit UNICUM Huisartsenzorg een netwerkbijeenkomst voor POHs in de regio. Tijdens deze lunchbijeenkomsten is er gelegenheid om te netwerken en ervaringen uit te wisselen. Daarnaast zal er informatie gedeeld worden vanuit UNICUM en kunnen de deelnemers met vragen en opmerkingen bij de consulenten terecht. De invulling wordt verder afgestemd op de behoefte van de POHs uit de regio. Laat het de consulenten weten als je vragen of suggesties hebt.






Opleider
Unicum Huisartsenzorg BV

Hoofddocent


Datum
24-5-2022

Tijd
12:00 - 13:30

Locatie
Dorpshuis De Schouw, Lopik

Bedrag
Aan deze training zijn geen kosten verbonden

Plekken nog beschikbaar
Onbekend

Accreditatie
NVvPO en V&VN