Unicum
Unicum

POH Lunch Zeist


18-10-2019 | 12:00 uur

POH Lunch Zeist

doelgroep: Verpleegkundigen | Praktijkondersteuners
locatie: GZ Het Binnenbos, Hoogkanje 185C, Zeist
Aanvullende informatie:

Locatie: GZ Het Binnenbos, Hoog Kanje 185c in Zeist

Twee keer per jaar organiseren we vanuit UNICUM Huisartsenzorg een lunchbijeenkomst voor POH’s in de regio. Tijdens deze lunchbijeenkomsten lunchen we uiteraard samen en is gelegenheid om te netwerken en ervaringen uit te wisselen. Daarnaast zal er informatie gedeeld worden vanuit UNICUM en kunnen de deelnemers met vragen en opmerkingen bij de consulenten terecht.

De invulling wordt verder afgestemd op de behoefte van de POH’s uit de regio. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een inhoudelijk onderwerp, zoals het bespreken van een (nieuwe) richtlijn of een praktisch onderwerp. Maar er is ook mogelijkheid voor intervisie of het uitnodigen van een samenwerkingspartner om afspraken te maken. Laat het de consulenten weten als je vragen of suggesties hebt.

We hopen je te ontmoeten tijdens een van de lunchbijeenkomsten!> Inschrijven voor deze cursus
Bekend gezicht, nieuwe functie
Mieke Walda is sinds 1 september 2019 manager O&I bij UNICUM. De komende tijd helpt zij huisartsen bij het versterken en opzetten van lokale, multidisciplinaire netwerken in hun gemeente. Een groot deel van de beschikbare O&I gelden wordt hiervoor ingezet. Waarom we hierin investeren en hoe we dat gaan doen? Lees verder...
De voorstelling die rook om je hoofd laat verdwijnen..
Kom ook kijken naar De (s)Toppers op donderdag 26 september in Zeist. Een prikkelende, humoristische en confronterende theatershow waarbij rokers en mee-rokers worden meegenomen in de rollercoaster die ‘stoppen’ heet.
Kom ook naar het UNICUM Symposium!
Unicum organiseert op 3 oktober het symposium 'Samenwerken = samen doen' voor alle zorgprofessionals. Netwerkvorming en multidisciplinaire samenwerking staan centraal. Een prachtig inhoudelijk programma op een mooie locatie in Bunnik. Kom ook!
Nieuw: Handreiking voeding + stroomschema
Over voeding wordt ontzettend veel gezegd en geschreven, zowel door ervaringsdeskundigen als door wetenschappers. De inzichten en meningen verschillen en veranderen ook met de tijd. De nieuwe UNICUM Handreiking gezonde voeding en dieetadvies en het bijbehorende stroomschema geven een houvast bij het adviseren en begeleiden van uw patiënten.
Animatie spinnenweb positieve gezondheid
Wilt u ook met positieve gezondheid aan de slag in uw praktijk? Dat kan eenvoudig met gesprekstool 'het spinnenweb'. Een korte animatie toont hoe dit werkt en huisarts Brenda Ott vertelt over haar ervaringen in de praktijk.