Unicum
Unicum

Stoppen met roken - Zorroo

Stoppen met Roken cursus in Zeist

Vanuit de GEZ Zeist is contact gelegd met Zorroo. Deze zorggroep boekt veel succes met hun Stoppen met Roken cursussen. In september 2018 is Zorroo op verzoek van de GEZ een Stoppen met Roken cursus in Zeist gestart.

De cursus bestaat uit zes bijeenkomsten waarvan één terugkombijeenkomst na drie maanden. Daarna ontvangen patiënten telefonische nazorg na een halfjaar en na een jaar. Klik hier voor meer informatie over de cursus.

 

Kom ook naar het UNICUM Symposium!
Unicum organiseert op 3 oktober het symposium 'Samenwerken = samen doen' voor alle zorgprofessionals. Netwerkvorming en multidisciplinaire samenwerking staan centraal. Een prachtig inhoudelijk programma op een mooie locatie in Bunnik. Kom ook!
Nieuw: Handreiking voeding + stroomschema
Over voeding wordt ontzettend veel gezegd en geschreven, zowel door ervaringsdeskundigen als door wetenschappers. De inzichten en meningen verschillen en veranderen ook met de tijd. De nieuwe UNICUM Handreiking gezonde voeding en dieetadvies en het bijbehorende stroomschema geven een houvast bij het adviseren en begeleiden van uw patiënten.
Animatie spinnenweb positieve gezondheid
Wilt u ook met positieve gezondheid aan de slag in uw praktijk? Dat kan eenvoudig met gesprekstool 'het spinnenweb'. Een korte animatie toont hoe dit werkt en huisarts Brenda Ott vertelt over haar ervaringen in de praktijk.