Unicum
Unicum

Doktersassistent in Langbroek

Huisartspraktijk Langbroek is op zoek naar een

Doktersassistent m/v voor 8-16 uur per week

Wij zoeken voor onze huisartspraktijk in Langbroek een enthousiaste gediplomeerde doktersassistent(e) voor 8-16 uur per week. Het is van belang dat je zelfstandig en flexibel kunt functioneren in wisselende situaties en beschikt over goede computervaardigheden.

Huisartspraktijk Langbroek is een kleinschalige, moderne, NHG-geaccrediteerde plattelandspraktijk, waar goede zorg voor en werkelijke interesse in onze patiënten het gezamenlijk doel is.

Ons team bestaat uit twee huisartsen, een POH somatiek tevens praktijkmanager, een POH GGZ, een ouderenverpleegkundige en drie doktersassistentes. Doorgaans is er een AIOS aanwezig en leiden we ook doktersassistentes op.

De werkzaamheden zijn afwisselend en bestaan o.a. uit: telefonische triage, baliewerkzaamheden en een eigen assistentenspreekuur waarin alle voorkomende handelingen worden gedaan. Daarnaast behoren na voldoende scholing diabetescontroles of spirometrieën tot de mogelijkheden.

Kijk voor meer informatie op onze website of neem contact op met Caroline de Heij-Verheij, praktijkmanager via 0343-561818. Heb je interesse? Stuur je sollicitatiebrief met cv via e-mail naar Caroline de Heij-Verheij, praktijkmanager.

Huisartspraktijk Langbroek
Brink 11
3947 NS Langbroek

 

Denksessies toekomst ANW-zorg
Huisartsen, hidha’s en waarnemers uit de UNICUM-regio’s zijn uitgenodigd om deel te nemen aan denksessies over de ANW-zorg. Huisartsen willen 24/7 huisartsgeneeskundige zorg blijven leveren. Maar de drukte rondom de acute huisartsenzorg tijdens avond-, weekend- en nachtdiensten blijft toenemen. Welke problemen zijn er rondom de ANW-zorg in onze regio? En welke systeemveranderingen kunnen we bedenken om deze zorg toekomstbestendig te maken?
Nog voor de zomer groepseducatie in uw praktijk?
Binnen UNICUM zijn meerdere praktijkondersteuners en diëtisten opgeleid als Prismatrainers. Zij verzorgen groepseducatie over een gezonde levensstijl voor mensen met diabetes of CVRM. Ook voor uw praktijk!
Regio Zeist wint Uw Zorg Online Award
Op woensdag 23 januari jongstleden werden de Uw Zorg Online Awards uitgereikt. Regio Zeist won de award in de nieuwe categorie ‘regionale samenwerkingsverbanden’. Met de Zorg4Zeist app is in deze regio een succesvol digitaal communicatiekanaal voor patiënten gerealiseerd waar bijna 30% van de inwoners gebruik van maakt. Dat is ver boven het landelijk gemiddelde.
Nationale eHealthweek: Appen met de dokter in Wijk bij Duurstede
Op dinsdag 22 januari konden patiënten van huisartsenpraktijken in Wijk bij Duurstede de VIPapp op hun telefoon laten installeren. Huisarts Willem van Stempvoort: “Ik werk nu al een tijdje met deze app en merk dat het de communicatie tussen zorgverleners, patiënt en mantelzorgers vergemakkelijkt. De Nationale eHealthweek is een mooie gelegenheid om meer patiënten kennis te laten maken met de app."
Zorgverleners Bunnik leren veilig communiceren via app
Zo’n vijftig zorgverleners uit de gemeente Bunnik volgden op 26 en 28 november een workshop over de Calculus VIP app. Zij leerden hoe ze veilig met elkaar, maar ook met mantelzorgers en patiënten kunnen communiceren via de app. De deelnemers konden hier direct de volgende dag in de praktijk mee aan de slag.