Unicum
Unicum

Organisatie

Kosteloos advies over de ICT in uw praktijk

Bent u benieuwd waar uw praktijk staat als het gaat om digitalisering? Heeft u behoefte aan een stappenplan voor de doorontwikkeling van uw ICT-omgeving? De ICT-ladder helpt hierbij met een analyse en adviesrapport. De kosten worden tijdelijk vergoed door Zilveren Kruis voor een beperkt aantal praktijken in Midden-Nederland.

Wat is het?
De ICT-Ladder is een volwassenheidsmodel waarmee u de aanwezigheid en het gebruik van ICT-hulpmiddelen in uw huisartspraktijk meet. Ook krijgt u antwoord op de vraag of uw praktijk AVG-proof is.

Hoe werkt het?
U vult online een vragenlijst in en medewerkers van de ICT-Ladder doen de rest. Zij analyseren de gegevens en leveren een adviesrapport met uw positie op de ICT-ladder. U krijgt een overzicht van ontwikkelpunten voor uw praktijk. Daarnaast ontvangt u een benchmarkrapport waarin u uw praktijk met die van collega’s kunt vergelijken.

Kosten?
De kosten van de ICT-Ladder bedragen € 500,-. Deze kosten worden voor een beperkt aantal praktijken in het werkgebied van LHV Kring Midden-Nederland tot eind 2018 vergoed door Zilveren Kruis.

Meer weten of meedoen?
Laat het uiterlijk 1 september 2018 weten aan Bart van Pinxteren via of kijk op de website www.ictladder.nl.

[Meer nieuws]

Bekend gezicht, nieuwe functie
Mieke Walda is sinds 1 september 2019 manager O&I bij UNICUM. De komende tijd helpt zij huisartsen bij het versterken en opzetten van lokale, multidisciplinaire netwerken in hun gemeente. Een groot deel van de beschikbare O&I gelden wordt hiervoor ingezet. Waarom we hierin investeren en hoe we dat gaan doen? Lees verder...
De voorstelling die rook om je hoofd laat verdwijnen..
Kom ook kijken naar De (s)Toppers op donderdag 26 september in Zeist. Een prikkelende, humoristische en confronterende theatershow waarbij rokers en mee-rokers worden meegenomen in de rollercoaster die ‘stoppen’ heet.
Kom ook naar het UNICUM Symposium!
Unicum organiseert op 3 oktober het symposium 'Samenwerken = samen doen' voor alle zorgprofessionals. Netwerkvorming en multidisciplinaire samenwerking staan centraal. Een prachtig inhoudelijk programma op een mooie locatie in Bunnik. Kom ook!
Nieuw: Handreiking voeding + stroomschema
Over voeding wordt ontzettend veel gezegd en geschreven, zowel door ervaringsdeskundigen als door wetenschappers. De inzichten en meningen verschillen en veranderen ook met de tijd. De nieuwe UNICUM Handreiking gezonde voeding en dieetadvies en het bijbehorende stroomschema geven een houvast bij het adviseren en begeleiden van uw patiënten.
Animatie spinnenweb positieve gezondheid
Wilt u ook met positieve gezondheid aan de slag in uw praktijk? Dat kan eenvoudig met gesprekstool 'het spinnenweb'. Een korte animatie toont hoe dit werkt en huisarts Brenda Ott vertelt over haar ervaringen in de praktijk.