Unicum
Unicum

Organisatie

NIEUW: digitale zorgovereenkomsten 

Bij UNICUM aangesloten huisartsen en diëtisten hebben de zorgovereenkomsten 2018 inmiddels digitaal ontvangen. Deze overeenkomsten kunnen ook eenvoudig digitaal ondertekend worden. In december zijn alle bij UNICUM aangesloten huisartsen en diëtisten hierover per e-mail geïnformeerd. Bekijk hier de verstuurde brieven:

Brief huisartsen ZOU
Brief huisartsen ZWU
Brief diëtisten

Om de digitale overeenkomsten in te zien en te ondertekenen is het nodig om in te loggen op de besloten website van UNICUM. Uw gebruikersnaam is het bij ons bekende mailadres. Bent u uw wachtwoord vergeten? Klik dan hier om te lezen hoe u een nieuw wachtwoord kunt aanmaken. 

Heeft u nog vragen over de digitale overeenkomsten? Neem dan per e-mail contact op met ons secretariaat of bel 085-8772258.

[Meer nieuws]

Nog voor de zomer groepseducatie in uw praktijk?
Binnen UNICUM zijn meerdere praktijkondersteuners en diëtisten opgeleid als Prismatrainers. Zij verzorgen groepseducatie over een gezonde levensstijl voor mensen met diabetes of CVRM. Ook voor uw praktijk!
Regio Zeist wint Uw Zorg Online Award
Op woensdag 23 januari jongstleden werden de Uw Zorg Online Awards uitgereikt. Regio Zeist won de award in de nieuwe categorie ‘regionale samenwerkingsverbanden’. Met de Zorg4Zeist app is in deze regio een succesvol digitaal communicatiekanaal voor patiënten gerealiseerd waar bijna 30% van de inwoners gebruik van maakt. Dat is ver boven het landelijk gemiddelde.
Nationale eHealthweek: Appen met de dokter in Wijk bij Duurstede
Op dinsdag 22 januari konden patiënten van huisartsenpraktijken in Wijk bij Duurstede de VIPapp op hun telefoon laten installeren. Huisarts Willem van Stempvoort: “Ik werk nu al een tijdje met deze app en merk dat het de communicatie tussen zorgverleners, patiënt en mantelzorgers vergemakkelijkt. De Nationale eHealthweek is een mooie gelegenheid om meer patiënten kennis te laten maken met de app."
Zorgverleners Bunnik leren veilig communiceren via app
Zo’n vijftig zorgverleners uit de gemeente Bunnik volgden op 26 en 28 november een workshop over de Calculus VIP app. Zij leerden hoe ze veilig met elkaar, maar ook met mantelzorgers en patiënten kunnen communiceren via de app. De deelnemers konden hier direct de volgende dag in de praktijk mee aan de slag.