Unicum
Unicum

Organisatie

NIEUW: digitale zorgovereenkomsten 

Bij UNICUM aangesloten huisartsen en diëtisten hebben de zorgovereenkomsten 2018 inmiddels digitaal ontvangen. Deze overeenkomsten kunnen ook eenvoudig digitaal ondertekend worden. In december zijn alle bij UNICUM aangesloten huisartsen en diëtisten hierover per e-mail geïnformeerd. Bekijk hier de verstuurde brieven:

Brief huisartsen ZOU
Brief huisartsen ZWU
Brief diëtisten

Om de digitale overeenkomsten in te zien en te ondertekenen is het nodig om in te loggen op de besloten website van UNICUM. Uw gebruikersnaam is het bij ons bekende mailadres. Bent u uw wachtwoord vergeten? Klik dan hier om te lezen hoe u een nieuw wachtwoord kunt aanmaken. 

Heeft u nog vragen over de digitale overeenkomsten? Neem dan per e-mail contact op met ons secretariaat of bel 085-8772258.

[Meer nieuws]

Bekend gezicht, nieuwe functie
Mieke Walda is sinds 1 september 2019 manager O&I bij UNICUM. De komende tijd helpt zij huisartsen bij het versterken en opzetten van lokale, multidisciplinaire netwerken in hun gemeente. Een groot deel van de beschikbare O&I gelden wordt hiervoor ingezet. Waarom we hierin investeren en hoe we dat gaan doen? Lees verder...
De voorstelling die rook om je hoofd laat verdwijnen..
Kom ook kijken naar De (s)Toppers op donderdag 26 september in Zeist. Een prikkelende, humoristische en confronterende theatershow waarbij rokers en mee-rokers worden meegenomen in de rollercoaster die ‘stoppen’ heet.
Kom ook naar het UNICUM Symposium!
Unicum organiseert op 3 oktober het symposium 'Samenwerken = samen doen' voor alle zorgprofessionals. Netwerkvorming en multidisciplinaire samenwerking staan centraal. Een prachtig inhoudelijk programma op een mooie locatie in Bunnik. Kom ook!
Nieuw: Handreiking voeding + stroomschema
Over voeding wordt ontzettend veel gezegd en geschreven, zowel door ervaringsdeskundigen als door wetenschappers. De inzichten en meningen verschillen en veranderen ook met de tijd. De nieuwe UNICUM Handreiking gezonde voeding en dieetadvies en het bijbehorende stroomschema geven een houvast bij het adviseren en begeleiden van uw patiënten.
Animatie spinnenweb positieve gezondheid
Wilt u ook met positieve gezondheid aan de slag in uw praktijk? Dat kan eenvoudig met gesprekstool 'het spinnenweb'. Een korte animatie toont hoe dit werkt en huisarts Brenda Ott vertelt over haar ervaringen in de praktijk.