Regio ZOU
Regio Lekstroom
Unicum ZOU

Nieuws

Upd@te

Crisisteam: Oekraïne / covid Digitalisering GLI / Leefstijl UNICUM Huisartsenspoedzorg UNICUM Huisartsenzorg Netwerken / O&I Scholing Vacatures Zorgprogramma's

Gezocht: NAW-medewerkers


26-7-2021

Jouw hulp op de huisartsenposten gevraagd! Per direct zijn wij op zoek naar collega's voor onze huisartsenspoedposten in Nieuwegein en Zeist:

 

NAW-medewerkers

Als NAW-medewerker draai je na een korte opleiding en inwerkperiode mee in het team. Je werkt uitsluitend tijdens ANW-uren: in de avond, nacht en in weekenden. Je bent het eerste aanspreekpunt voor mensen die na kantoortijden bellen met de huisartsenspoedpost.

Een oudere dame die kortademig is, een voetballer die tijdens de training zijn enkel heeft verzwikt, een vader die ongerust is over zijn baby met vlekken: jij weet in te schatten of iemand direct doorverbonden moet worden, of dat het veilig om deze persoon later door een arts of triagist terug te laten bellen. 

Wat vragen wij van jou? 

  • Je bent doktersassistent, verpleegkundige of je hebt een andere zorggerelateerde opleiding op minimaal MBO-4-niveau afgerond.
  • Als student Geneeskunde in het 4e, 5e of 6e jaar (bachelor afgerond), of in het 3e jaar (co-schappen gedaan) ben je ook van harte welkom om te reageren.
  • Je bent op korte termijn beschikbaar voor meerdere diensten deze zomer. De werkzaamheden vragen (binnen je werkuren) een drie uur durende training en een inwerkdienst op de post waarna je achter de telefoon zelfstandig aan de slag kunt.
  • Je bent communicatief, besluitvaardig en stressbestendig.

Wat bieden wij?
Werken op de huisartsenspoedposten betekent een superleuke en interessante (bij)baan in een dynamische werkomgeving. De functie is ingeschaald in schaal 4 van de CAO-Huisartsenzorg. Voor deze functie geldt een onregelmatigheidstoeslag van 30% tot 50%.

En bevalt het werk je goed?
Dan bieden wij je de mogelijkheid om het leer/werktraject voor triagist in te gaan. Deze opleiding wordt door ons betaald, ondertussen kun je als triagist in opleiding aan de slag in schaal 5. 

Interesse?
Enthousiast geworden? Stuur ons dan je cv en motivatie via vacatures@unicum-huisartsenzorg.nl. Voor inhoudelijke vragen over de functie kun je contact opnemen met teamleider Bianca Broer. Meer informatie over UNICUM vind je op www.unicum-huisartsenzorg.nl

Bekijk hier alle vacatures.

plaatsingsdatum 26 juli 2021