Regio ZOU
Regio Lekstroom
Unicum ZOU

Nieuws


Terugblik op het UNICUM symposium


7-11-2019
Het UNICUM Symposium Samenwerken = Samen doen op 3 oktober jongstleden bracht ruim 110 zorgverleners uit ZOU en Lekstroom samen in Bunnik. Actuele onderwerpen zoals OPEN, de RTA Chronische nierschade en Risico schatten bij CVRM kwamen in workshoprondes aan bod.

De deelnemers waren enthousiast over de inhoud en interactiviteit tijdens de sessies. 
“De workshop over OPEN gaf me nieuwe informatie en inzichten. Voor vandaag was ik wat huiverig voor de digitale openstelling van het dossier en dacht ik ‘poeh ook dat nog’. Nu zie ik nieuwe mogelijkheden en zeg ik: ‘laat maar komen!’” 

De wachtkamerversie van het filmpje Positieve gezondheid beleefde zijn première en is ook hier te bekijken. Een van deelnemers over de workshop Positieve Gezondheid: 
“Het was een mooi exposé en ik heb mijn eigen spinnenweb ingevuld. Dat zet aan het denken. Het is een nieuwe en interessante manier van werken. Leuk dat UNICUM ons ook op dit vlak ondersteunt!”

Goede beoordeling
Uit de evaluatie blijkt dat het symposium gemiddeld met een 8 is beoordeeld. Daarnaast hebben we ook nuttige tips ontvangen die we meenemen bij het organiseren van een volgend symposium. Op de website zijn de presentaties zijn als download beschikbaar gesteld en kunt u het fotoalbum van het symposium bekijken.