Regio ZOU
Regio Lekstroom
Unicum ZOU

Nieuws


Communicatie over wijzigingen Huisartsenposten Zeist en Houten


26-4-2019

Als gevolg van de maatregelen van Primair vinden de komende tijd wijzigingen plaats op de huisartsenposten Zeist en Houten. De huisartsenpost in Houten sluit per 1 juli aanstaande. De huisartsenpost in Zeist sluit in de nacht per 1 mei 2019. Patiënten kunnen dan tussen 23:00 en 8:00 uur - op afspraak - terecht op de huisartsenpost Stad Utrecht.

Huisartsen uit de klankbordgroepen en besturen zijn met Primair in overleg geweest om de scenario’s te bespreken. Op basis hiervan zijn door de huisartsen, in afstemming met Primair, een aantal besluiten genomen. Onderstaande persberichten zijn door Primair verstuurd om inwoners en betrokkenen te informeren. De in de regio’s betrokken huisartsen hebben met de inhoud meegelezen.

Persbericht huisartsenpost Zeist

Persbericht huisartsenpost Houten - inwoners gemeente Houten

Persbericht huisartsenpost Houten - inwoners gemeenten Bunnik en Wijk bij Duurstede

Daarnaast heeft Primair een flyer gemaakt over de sluiting van de huisartsenpost in Houten per 1 juli aanstaande. Deze is inmiddels beschikbaar op de Huisartsenpost Houten en wordt binnenkort ook aan de huisartsenpraktijken toegestuurd. Daarnaast ontvangen de betrokken huisartsen een tekst voor plaatsing op het wachtkamerscherm.